Уважаеми колеги, този форум е затворен за писане в 22 часа на 27.02.2014г.
Публикувайте вашите нови теми в новият ни форум forum.joomla.bg
Моля, влезте или се регистрирайте.

171,600 Общо мнения в 21,843 Теми от 5,298 Потребители
Последен член: Rav4r
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  За начинаещи  |  въпрос за favicon.ico i Mozilla « назад напред »
Страници: [1]
Печат
Автор Тема: въпрос за favicon.ico i Mozilla  (Прочетена 561 пъти)
janepalex
За малко е тук
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Публикации: 3


« : Февруари 10, 2014, 18:19:57 »

Здравейте, моля за помощ

Накратко: Сложих мой favicon.ico в сайта който правя. Иализа във всички браузъри и се записва във favorites.
Излиза и в Mozilla но в bookmarks не. Излиза предишната иконка на joomla.
Не знам какво да правя;четох форуми и съсвем се обърках вече.
 Плача

Активен
Михаил
Администратор
Мега Гуру
*

Karma: +1459/-0
Offline Offline

Публикации: 2,162



« Отговор #1 : Февруари 10, 2014, 19:29:09 »

Мисля, че няма проблем. Тоест проблема е в твоята Mozilla. Най вероятно е записала така отметката или кеша не я пуска.
Изтрий отметката и я запиши на ново или го направи от друг комп.
Активен

От 1.01.2013 ритнах VirtueMart 2 и го замених с RedShop //моля не правете това на домашния комп. без присъствието на професионалист  Намигване
janepalex
За малко е тук
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Публикации: 3


« Отговор #2 : Февруари 12, 2014, 10:43:36 »

Ееее много благодаря,
Наистина се получи.  Усмивка Усмивка Усмивка
Инсталирах Mozilla на друг компютър и там всичко си излиза както трябва - и в таба горе и в bookmarks. Няма проблеми.

Явно моя браузер нещо не го приема въпреки че стопъти му изтривах и кеша и иконката и я запаметявах на друго място.
Може би ако го преинсталирам ще се оправи.
Още веднъж много благодаря.
Активен
janepalex
За малко е тук
*

Karma: +0/-0
Offline Offline

Публикации: 3


« Отговор #3 : Февруари 12, 2014, 11:49:38 »

Перинсталирах си Мозилата на моя комп. и всичко се оправи. Усмивка
Активен
Михаил
Администратор
Мега Гуру
*

Karma: +1459/-0
Offline Offline

Публикации: 2,162



« Отговор #4 : Февруари 17, 2014, 18:52:30 »

Перинсталирах си Мозилата на моя комп. и всичко се оправи. Усмивка

Е чак преинсталиране не се налага.
Ще се да се появи след ден - 2
Активен

От 1.01.2013 ритнах VirtueMart 2 и го замених с RedShop //моля не правете това на домашния комп. без присъствието на професионалист  Намигване
Бого
Администратор
Мега Гуру
*

Karma: +175/-8
Offline Offline

Публикации: 1,194


Джумла е Mercedes S-class, а WP е Тико!


« Отговор #5 : Февруари 17, 2014, 20:19:51 »

Кеша да беше изтрил щеше веднага да се появи.  Намигване
Активен

Страници: [1]
Печат
Джумла! България  |  Форум за Джумла!  |  Джумла! - 1.5.x  |  За начинаещи  |  въпрос за favicon.ico i Mozilla « назад напред »
Отиди на: