Ботев Пловдив - официален сайт

<< < (2/3) > >>

Mr. Ivanov:
Добра работа. Поздравления  :P

webangel78:
Мерси за положителните отзиви.  :)
@periel не би трябвало да има проблем в линковете към сайта, защото съм ги копирал директно от браузъра. Може да е имало някакво моментно прекъсване.
@Михаил ще ми е приятно да присъствам на подобна сБирка, защото до сега не ми се е случвало. В близките дни ще пиша в темата за събирането дали ще мога да присъствам и ще поканя още един човек от екипа ни, чиято е основната заслуга за настройките и допълнителните промени, които сме правили.

За да не отварям нова тема пак да попитам - бихте ли споделили по какъв начин извършвате доставки за Европа и Америка от България и какви методи за плащане използвате?

joomla ultras:
Сайта е станал много добре. Браво.

periel:
Цитат

@periel не би трябвало да има проблем в линковете към сайта, защото съм ги копирал директно от браузъра. Може да е имало някакво моментно прекъсване.
За съжаление не е моментно прекъсване  :(  успях да погледна сайта, наистина добре се е получило. Но се наложи да ползвам прокси за да го разгледам. Нямам си на идея защо не мога да го отварям, същото се случва когато се пробвам да го отворя и от други (2-3 засега съм пробвал) машини на моя ISP.

webangel78:
@periel единствената причина за която се сещам е да не са ъпдейтнати ДНС-ите на доставчика ти и да пазят стара информация. Преди месец сменихме хостинга и сега сме на суперхостинг.бг. Не сме ограничавали достъпа до сайта и за друго обяснение освен горното не се сещам. Пробвай с гугълския публичен ДНС - 8.8.8.8

Навигация

[0] Индекс на мненията

[#] Следваща страница

[*] Предишна страница